Kaupunginjohtaja tapasi kotiseutukummeja

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä toivotti Espoon kotiseutukummit tervetulleiksi Gumbölen kartanoon tiistaina 12.6. Tapaamisessa nautittiin päiväkahvit ja keskusteltiin Espoon ajankohtaisista asioista. Kaupunginjohtaja kertoi kummeille Intelligent Community Awards 2018 -kilpailusta, jonka Espoo voitti. Mäkelä kiitti voitosta myös kaupunginosa- ja kotiseututoimijoita, jotka jatkuvasti työskentelevät kaupungin ja sen asukkaiden hyväksi.

Kotiseutukummit yhteiskuvassa

Kotiseutukummit pääsivät myös yhteiskuvaan Gumbölen aurinkoisessa pihapiirissä. Kuvassa vasemmalta oikealle Esko Meuronen, Benita Åkerlund, Kirsti Salminen, Ann-Christin Lintula ja Raimo Kukko. Kotiseutukummi Solveig Forsberg ei valitettavasti päässyt osallistumaan tapaamiseen.

Kotiseutukummin arvonimi myönnetään kotiseututyössä erityisesti ansioituneelle henkilölle. Sen myöntävät Espoon kaupunginosayhdistysten Liitto EKYL, Espoon Omakotiyhdistysten keskusjärjestö EOK ja Esbo hembygdsförening yhteisellä päätöksellä, joka edustaa lähes 60 Espoossa toimivaa paikallista yhdistystä. Vuodesta 2003 lähtien kotiseutukummin arvonimi on myönnetty 8 kertaa.

Comments are closed.