Luonnon kasvot -konsertti juhlistaa satavuotiasta Suomea

Espoon kaupunginosayhdistysten liitto ry juhlistaa Suomi 100 -juhlavuotta järjestämällä konsertin Sellosalissa tiistaina 28.11. klo 19.

Luonnon kasvot -konsertissa koloratuurisopraano Anu Komsi ja pianisti Pia Värri tuovat Sellosalin lavalle soivan kuvan suomalaisesta mielenmaisemasta. Konsertin nimikappaleen on Pentti Saarikosken runoon säveltänyt Kaija Saariaho. Tämä on laulun ensiesitys pääkaupunkiseudulla. Konserttia varten Saariaho on jatkanut Saarikoski-sarjaa sävellyksellä Jokaisella on tämänsä, jonka kantaesitys konsertissa kuullaan. Myös konsertin kaksi muuta kantaesitettävää laulua on sävelletty Saarikosken teksteihin, säveltäjinä monipuolinen Kimmo Hakola ja nuori taiteen moniosaaja Heta Aho.

Anu Komsi on yksi maamme kansainvälisimpiä koloratuurisopraanoja, joka tunnetaan maailman oopperataloissa ja merkittävillä konserttilavoilla monipuolisena ja taitavana laulajana. Kotimaassa hän toimii perustamansa Kokkolan Oopperayhdistyksen / West Coast Kokkola Operan taiteellisena johtajana. Pianisti Pia Värri on jo vuosia tehnyt yhteistyötä Anu Komsin kanssa ja on ollut mukana kantaesittämässä monia lauluja, mm. Luonnon kasvot -konsertin nimikappaleen.

Luonnon kasvot -konsertilla juhlistetaan satavuotiasta Suomea. Konsertin tuotto käytetään suomalaisen kotiseututyön ja lähikulttuurin hyväksi Suomen Kotiseutuliiton Kotiseudulle -keräyksen sekä Espoon seudun kulttuurisäätiön kautta.

Liput konserttiin maksavat 30€/22€. Lipunmyynnistä huolehtii Lippu.fi.

Konsertin Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2034557563442441/
Konsertin tulostettavan mainosjulisteen löydät täältä.

Comments are closed.