Uutta intoa yhdistystoimintaan!

EKYL järjestää osana jäsenpalveluitaan koulutusta jäsenyhdistysten toivomista aiheista. Kevätkauden koulutustoiminnassa on nyt ohjelmassa moneen kertaan toivottu järjestötoimintakoulutus.

Uutta intoa yhdistystoimintaan! on käytännönläheinen koulutus kaikille yhdistystoimijoille. Koulutuksessa käydään läpi viimeaikaiset yhdistystoimintaa koskevat lainsäädännön uudistukset sekä kerrataan yhdistyksen toiminnan kannalta keskeisiä tekijöitä kuten yhdistyksen eri toimijoiden työnjakoa, kokouskäytänteitä sekä toiminnan suunnittelua ja raportointia. Ennen kaikkea koulutuksen tavoitteena on yhdessä pohtimalla ja hyviä käytäntöjä jakamalla saada uutta intoa yhdistystoiminnan kehittämiseen ja arkeen.

Koulutus järjestetään yhteistyössä opintokeskus Vision kanssa ja kouluttajana toimii yhdistystoiminnan kouluttaja Virve Valtonen.

Koulutuksen sisältö:
Viimeaikaiset yhdistyksiin liittyvät lainsäädännön muutokset
Työnjako yhdistyksessä
Hyvät kokouskäytännöt
Toiminnan suunnittelu ja raportointi
Toiminnan avoimuuden kehittäminen ja sitä kautta houkuttelevuuden lisääminen uusille toimijoille.

Aika:
Ke 10. ja to 11.5. klo 17.30-20.30

Paikka:
Kotiseututalo Parkvilla, Parkvillanpolku 4, Leppävaara

Hinta ja ilmoittautuminen:
Jäsenhinta EKYLin jäsenyhdistysten jäsenille 30 e, ilmoittautuminen sähköpostitse järjestösihteerille, kristel.nyberg@ekyl.fi, viimeistään ti 2.5.
Hinta muille 40 e, ilmoittautuminen Vision ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Kurssille ilmoittautuneet voivat ostaa Vision julkaiseman Yhdistystoiminnan oppaan koulutushintaan 15 e. Mainitse ilmoittautuessasi jos haluat kirjan!

Comments are closed.