Kotiseututalo Parkvilla

Parkvilla_julkisivu

Espoon kaupungin omistama kotiseututalo Parkvilla sijaitsee Leppävaarassa lähellä Albergan kartanoa. Parkvilla tarjoaa tiloja yksityisille ja yrityksille monenlaiseen juhla- ja kokouskäyttöön. Talo on siirtynyt Espoon kaupungin omistukseen vuonna 1995. Talo vihittiin kotiseututalokäyttöön ystävänpäivänä helmikuussa 2000.

Parkvillan salin takkaParkvilla rakennettiin vuosina 1908-1909 Forsténin perheen huvilaksi. Perhe käytti huvilaa ensin kesäisin, myöhemmin ympäri vuoden. Parkvillassa ehdittiin asua kaikkiaan 85 vuoden ajan. Arvellaan, että Parkvillan on suunnitellut Lars Sonck, joka oli Forsténien perhetuttu. Parkvilla on edustava esimerkki 1910-luvun huvila-arkkitehtuurista.

Parkvillan saliParkvillan alakerran juhlatila muodostuu kolmesta vierekkäisestä suurten oviaukkojen yhdistämästä huoneesta, joihin mahtuu pöytien ääreen noin 60 henkeä.

Vuokrattavissa on lisäksi yläkerran kokoustila. Koko talo soveltuu enintään noin 80 hengelle. Vuokralaisten käytössä on kahviastiasto sekä erikseen pyydettäessä kokousvälineistönä valkokangas, videotykki ja fläppitaulu.

Tiedustelut sekä varaukset päivystysaikoina:

Tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30-12
Torstaisin klo 15-17

parkvilla@espoo.fi
puh. 046-8771269

Talossa päivystää mainittuina kellonaikoina EKYLin järjestösihteeri. Muina kellonaikoina päivystyspuhelimessa on puhelinvastaaja, johon voi jättää soittopyynnön.

Päivystystä ei ole joulun ja loppiaisen välillä eikä päivystyspäiville osuvina pyhinä.

Parkvilla_paaty

Karhusaaren taidekeskus

Karhusaarenpiha 5 B, 02070 ESPOO

Puh. 050 566 6479

karhusaari.taidekeskus@espoo.fi

Tilavaraukset puhelimitse tai sähköpostilla. Tiloihin pääsee tutustumaan ilmoitettuina päivystsyaikoina!

Karhusaaren Taidekeskuksen päivystysajat ovat: tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13.00 – 16.00